Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-10-15, 13:02   #40 (permalink)
Traders Night
Szenior tag
 
Traders Night logója
 
Csatlakozott: 13-09-03
Hely: Budapest, Vendel utca 11., IV. emeleti Konferenciaterem
Összes hozzászólás: 337
Hírnév szint: 5
Traders Night már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Traders Night már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Mégvalami eszembe jutott!

Minden előadónknak elmondjuk, marketing az minimális legyen. Van, aki marketingel, van, aki nem, de eddig senki se reklámozta agyba-főbe magát. Ezt szerencsére nyugodtan ki merem jelenteni, és ezzel a klubtagok többsége is egyetért. Nyilván, mivel mi senkinek nem tudunk és akarunk fizetni a fellépésért, ezért marketingnek minimálisan teret is adunk, amit én kifejezetten támogatok, hiszen lássa csak mindenki, az adott előadó milyen értéket képvisel, mi mellett teszi le a voksát, és mutassa csak be a termékeit.

A toborzás szó így kicsit erős szerintem, de én nem bánom, hogy van minimális marketing. A klubtagjaink pedig nem hülyék, hogy mindenre elmenjenek! Akik régóta járnak, jobban tudnak szűrni az információkban, és képben vannak, mi megy most idehaza a tőzsdeszakmában.

És hogy ne legyen vita senki között, most szeretném nektek felajánlani, gyertek el előadni a klubba! Ha képviseltek és oktattok valamit, gyertek el hozzánk, nincs mitől tartanotok! A mi klubunk nem egy vallatópad, ezt láthatjátok a videóinkon is. Írjatok rám privátban, és megbeszéljük a részleteket.
Traders Night nem elérhető   Válaszol idézettel