Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-04-20, 15:55   #38 (permalink)
Mighti
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
peter81 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Végigolvastam a topikot, szerintem ki kéne nyomtatni az egészet, és minden kezdő tőzsdésnek odaadni olvasgatni.
A kezdő tőzsdés szerintem olyas valaki, aki „pályakezdő” de egy minimális fogalma azért van arról, amit csinál. Vannak a tipikus kezdő hibák.
De a fenti hozzászólók nagy részének fogalma sem volt mit csinál. Nem nevezhetjük még csak kezdő hibáknak sem.
Ezért inkább ezt azoknak kéne kinyomtatni, akik az egyik percben kitalálják „tőzsdézni fogok!” És a következő lépésben már nyitják is az éles számlát. Miért nem egyértelmű, hogy kimaradt pár lépés? Diverzifikáció, 2% szabály, stb. vagyis az alapok. Valamiért az emberek nagy része szeret egyből beleugrani, majd megállapítani: „ez egy szerencsejáték”
Ezekből a hozzászólásokból inkább arra következtessen az olvasó, Nem lehet csak úgy belevágni. Hasonlóan az élet többi területéhez, szakmájához, hobbijához, sportjához…
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel