Idézet:
Gio eredeti hozzászólása
Köszi HWT!
93,10-nél kistoppolt 195 pippel  Most úgy vélem, van még benne kraft, de mikor az előző csúcs magassága köré ért (TP3), nem mertem neki több helyet adni, csak TP2-ig ezért kirázott. Ha az előző hetem jobban alakult volna, talán másképp döntök, és valószínű csak az előző aljhoz igazodom, vagyis hagytam volna tp1-en, és még mindíg benne csücsülnék.De most meg akartam mindenképp tartani a már elért nyereséget. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez helyes hozzáállás-e. Te hogy kezeled a rövidtávú célkitűzéseket? Ha nem sikerül égy, akkor sikerül attól teljesen elvonatkoztatva kereskedned, vagy inkább a biztosabb megoldások jellemeznek utána?
Gio
|
Ez nagyban valtozik attol hogy eppen hogyan allok az adott honapban. Ha a kezdes erosebb, mint pl ez a honap volt, akkor hajlamos vagyok hagyni oket es nem zavar ha sokat visszaadok. Ha gyenge a honapom, akkor en is a gyors uss es fuss-ra szavazok. Tudod, sok kicsi sokra megy. Legutobb a het elejen volt egy ilyen gbpusd-n. A nyitasi gap-ra imadok "jatszani", de csak a gap zarasaig. Persze szepen tovabbszaguldott, nelkulem. Ennek ellenere legkozelebb is ott fogom zarni, ez a modszerem...