sziasztok.én is elkezdtem küldeni rendesen a plus500.zat.persze csak demóval.2 nap alakk k.o lett...de láttam h mit szurtam el,és kezdtem ujra.2millával indúlt kb3hete,most 8.7milión állok,főként áruba utazok.kávé,búza,arany,platina,olaj,gáz.az esetek felében a beállitott poziciómentések hozták a hasznot.egyik este a földgáz naon ugrált,gondoltam próbálok 1gyet,5perc alatt 180eft haszon jött.persze megcélzom a nyereséget,és alig várom h gép közelben lehessek h megnézzem hogyan alakúltak a dolgaim.az a fúrcsa nekem,h a beállitott érték után egyből zuhantak a dolgok...vagy ennyire ráéreztem,vagy nemtom,de pár tizeddel a megcélzott nyereség után legtöbbször igy végzödött.arra gondoltam h beetetés,és valaki hagyja h hagy nyerjen csak a ,,bábu",annál hamarabb nyit számlát.van -e erre lehet?egyáltalán valós adatok vannak amik megegyeznek a váltás valódi pénzre üzemmóddal?ma összehasonlitottam más ilyen progi adatait,ahol pl.az EUR/CHF esetében volt századnyi külömbség mind az eldás-vételnél,na most tudjuk h komolyabb összegnél ez a változás már haszonban elég eltérő lehet...nekem tettszik naon az egész,majd talán nyitok kisebb összeggel,addig is próbálok informálódni ,,INNEN-onnan" ....ti mit gondoltok az én eddigi tapasztalataimról?
|