Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-12, 13:28   #34 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
fxtrader55 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sidius,

Köszi, hogy beidézted és a forrást is megjelölted. Nagyon jó gondolatok.

Sajnos azonban a szerző mástól lopta e sorokat, mégpedig szóról-szóra. Ugyanez megtalálható Devizatrader (Csizmadia Balázs) honlapján már évek óta. Egyesek így építik fel a honlapjukat, copy-paste-el

Találkoztam már durvábbal is: egy igazán profi trader kereskedési szabályainak összefoglalását egy az egyben átvette egy hazai oktató cég és az oldal aljára még a copyright-ot is odaírta a saját cégneve mellé. SZÉGYEN!!!!
Ilyenkor illene megjelölni az értelmi szerzőt.

Bocs az OFF-ért de ez kikívánkozott. ...és természetesen nem Neked szólt.
Eszembe sem jutott volna plágiumot elkövetni, tehát evidencia volt, hogy bemásolom a forrást. Egyébként igen én is úgy emlékszem, hogy máshol olvastam erről először, csak már nem emlékeztem arra, hogy pontosan hol. De most,hogy mondod mintha tényleg Devizatrader honlapja lett volna.

Egyénként van olyan, hogy nekem sincs már meg a pontos forrás, de ilyenkor utalni szoktam arra, hogy nem az én gondolataim, hanem valahol olvastam.