2010-05-14, 12:04
|
#66 (permalink)
|
|
Szenior tag
Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
|
Idézet:
kismentor eredeti hozzászólása
Persze a TA alkalmazásával is lehet jól keresni,csak akkor keveset lehet kockáztatni.Sokan nem tudják,hogy pld Barklay's Haddaway(bocs ha nem jól írtam)tulajdonosa Buffet Úr szeme sem rebben,ha az általa megvásárolt részvény árfolyama 50% -ot esik!Pedig akkor elviekben az egy DD 50%.A TA hívők meg nevetnek.Pedig nincs min nevetni.Csupán tudatlanok.
Ha bele gondolunk mit kereshetett az,aki már fél éve shortolja az eur-t,akkor nagyot nézhetünk.A képernyőn fél éve még ebből semmi sem látszott!
Én úgy mondanám,mindenkinek igaza van.Neked is.
|
Idézet:
Mighti eredeti hozzászólása
Én sem értek a fundához.
De ha féléve shortolnám 1 pozícióval az EUR-t (mert ha visszaesik 50%-ot, akkor tőkeáttét felejtős.)
jelenleg biztosan a tizedét sem kerestem volna, mint az, aki féléve pl.: órás chartokon tőkeáttétes shortokat építget egy-két napra. Majd a pullback elején kistoppolódik, és ismét kezdi elölről.
Vagy akkor a fundáknak is figyelembe kellene venniük a Támasz ellenállás szinteket? Esetleg ugyanúgy húzzák a stopot, rávásárolnak? Ha igen, akkor pedig a -50% nem megengedhető. És hogy védekezik a funda a pánik ellen? Mert szerintem a német cementgyáros vs. vonat és elődei, akik a WTC. ablakaiból ugráltak nem voltak kezdők, csak a váratlanra nem voltak felkészülve. Esetleg némi tőkeátéttel érte őket a -50%?
|
Idézet:
kismentor eredeti hozzászólása
A devizapiacot keverni a részvénypiaccal halálos terv!
Ha valaki felvásárol egy 1 dollár áru részvényt 2 dolláros áron,akkor az a részvény 2 dollárt ér per pillanat a piacon,mert annyiért veszik.
A devizánál teljesen más a helyzet.
|
Elvesztettem a fonalat…
Amúgy ki is hozta össze a részvényeket az EUR shorttal?
|
|
|