Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-01-18, 14:17   #32 (permalink)
stingy
Szenior tag
 
Csatlakozott: 11-04-06
Összes hozzászólás: 390
Hírnév szint: 8
stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.stingy elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Laura69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
http://www.globalbusinessunion.com / Cégünk eme cég leányvállalata. Mi azonban nem foglalkozunk semmi némű biztosítással bár szerepel a lehetőségeink között.
http://www.kdbbank.eu/ Ezzel az 1 bankkal állunk kapcsolatban. Itt Magyarországon is található több fiókja is!
az említett cég a honlapja szerint ha jól értelmezem, üzleti tanácsadással, coachinggal foglalkozik.
míg ti pénzügyi tanácsadót kerestek (pl:http://www.jobmonitor.hu/forward/fix...6-a51615886247)
mivel láttam a reklámotokat és azon az említett cég logója van, ezért gondolom, ahogy állítottad az előbb, az ő mo-i leánya vagytok.(mondjuk a reklámban arany meg forex kereskedés (is) szerepel, az említett cég honlapján meg semmi lyesmit nem láttam, ezért nézd el nekem, h még mindig hitetlenkedek
viszont jó hír, hogy ezt nemsokára tisztázhatjuk, ugyanis írtam az anyacégeteknek, és információt kértem, hogy van-e magyar leányvállallat v egyéb üzleti operáció itthon. elméletileg 48 órán belül válaszolnak.
remélem tényleg nem kamu cég vagytok, mert a reklámot lefotóztam és ott a Global Business Union logóját láttam. Amennyiben leánycég vagytok, ez ugye nem gond (bár a honlapon csak US, Italy,Jordan, Germany lokáció van, de legyünk optimisták, terjeszkedik a cég). Viszont ha nem, és kamu az egész, akkor megküldöm a fotót (logóstól, kontaktostól, cégkivonatostól az anyacégnek, aztán a többit intézzék ők) persze amennyiben minden tiszta, én követlek meg legelőször!
stingy nem elérhető   Válaszol idézettel