Téma: Fáradt gőz
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-01-31, 12:52   #153 (permalink)
Jano
Szenior tag
 
Csatlakozott: 12-02-21
Összes hozzászólás: 914
Hírnév szint: 7
Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.Jano elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Pilotfish eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Minden tiszteletem mellett, azért a "Ki tud kizárólag a tőzsdéből megélni?" kérdés megválaszolása - önbevallásos alapon - még mindíg várat magára.

Persze hozzám képest még az is nagy szó, ha valaki mikro/mini lotokkal nyereségeket tud elérni és plusszosan tartja a számláját.

Az a helyzet, hogy van egy kialakult képem a piacokról és a grafikonokról, hogy milyen stílusú stratégiák állnak hozzám közel.
Jelen pillanatban a support/resistance szintek kereskedése.
Erre keresek és próbálok fejleszteni stratégákat.

Persze lehet, hogy még nagyon az elején járok az útnak, és egy idő után eljutok ahhoz a filozófiához, amit Te képviselsz, de jelen pillanatban nem tudom magaménak érezni.
Annak ellenére, hogy láttam az eredményeit.

Mindezek mellett maximális tisztelet a munkádért és a segítségedért!Igen!
Nekem is voltak olyan trade-jeim, mikor egyértelmű volt a beszálló és nyertem is. Csak azután elbíztam magam, és minden csábításnak bedöltem.

Úgyhogy ilyen irányban gondolkodok tovább.
Szűrni a beszállókat és csak a legjobbakat megjátszani.

Mindenesetre ez a mondat is megy a "Piacokra vonatkozó filozófia" jegyzeteim közé, hogy mindíg emlékeztessen!
THERE IS NO SPOON!!

Addig kellene eljutni, hogy kialakuljon egy gyakorlat, egy process amelyben 1 trédnek nincs jelentősége. Ha jo a money managemented, riskrewardra lépsz be és 10 ből 4-et tréded jön mindössze be, de legalább 1:3 rr a terved akkor már pluszba leszel. Csak el kell felejteni a nagy O-t. Maga a folyamat termeli a hasznot, nem az egyes elemek.
Jano nem elérhető   Válaszol idézettel