Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-20, 15:44   #8 (permalink)
illogikalnoize
Új tag
 
Csatlakozott: 10-05-20
Összes hozzászólás: 5
Hírnév szint: 0
illogikalnoize a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Tisztelt sidius!

köszönöm a rettentő gyors választ!

tehát akkor amit leszűrtem a kereskedési stílusomhoz fűzött gondolataiból az az, hogy amit csinálok nem éppen a kezdők műfaja. viszont ez már is felveti a következő kérdésem, és még véletlenül sem kekeckedésképpen, hanem mert egyszerűen tisztán szeretnék látni. mivel a fent említett stílus viszonylag alacsony kockázattal jár és e mellé még társul az is, hogy viszonylag könnyen lehet profithoz jutni vele, miért a tapasztaltabb spekulánsok műfaja lehet csak? hisz ahogy figyelem a grafikont, illetve a további elérhető információk alapján, napi 100-150 pipes mozgás EUR/USD esetében átlagosnak mondható, tehát a kispénzű embereknek, mint amilyen énis vagyok, ezen a határon belüli mozogás biztonságos kereskedést biztosíthat.
tehát ha jól értelmezem a válaszát, fontos tényező az is, hogy melyik cég platformja amit használok. ez a program éppen egy másik topikban fejtegetett plus500. esetleg akkor előfordulhat az is, hogy a tevékenységem szemet szúr a brókernek és nem éppen tisztességes bánásmódban részesülök? elnézést a hétköznapi fogalmazás miatt.
ez a kérdés az ön által említett dolgok miatt és a devizatozsde.blog.hu oldalon olvasottak miatt fogalmazódott meg bennem.

ami miatt ennyire "ragaszkodom" az eddig alkalmazott stílusomhoz ( szándékosan nem használom a stratégia szót ), az egész egyszerűen az, hogy eredményesebbnek tartom a gyakorlathoz kötött tanulást, ráadásul igazi pénzzel ( még ha az aprópénz is a piachoz képest ). ha az ember kézzel fogható értékeket kockáztat, hajlamosabb sokkal jobban figyelni. természetesen nem szeretnék ezen a szinten megragadni, hisz ez a piac, lehetőség ennél sokkal de sokkal nagyobb. a sikerekhez persze rengeteg tanulás, figyelem és fegyelem szükséges, de éppen ezért olvasom ezt a fórumot illetve teszem fel a bizonytalannak érzett pontokon a kérdéseim.

remélem nem okozok nagyfokú fejfájást a kérdéseimmel, felvetéseimmel!
illogikalnoize nem elérhető   Válaszol idézettel