Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-20, 17:08   #9 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Azt gondolom, hogy először is nyugodtan tegeződjünk, ahogy ez a fórumon szokás! Ha neked(önnek) ez zavaró akkor szólj nyugodtan.


"mivel a fent említett stílus viszonylag alacsony kockázattal jár és e mellé még társul az is, hogy viszonylag könnyen lehet profithoz jutni vele"


Hát ebben ne legyél biztos! Sokan azt hiszik, hogy azért mert a grafikonon utólag látják a napon belüli mozgásokat, meg is tudják fogni őket! Hát ez nagyon nagy tévedés, de azt gondolom, hogy a puding próbája az evés. Nem szeretnélek meggyőzni semmiről, ha gondolod csináld, és térjünk vissza a kérdésre három hónap múlva!
Azért néhány szó. Gondolj abba bele, hogy nyitsz egy pozíciót bármely irányba kis nyereség reményében. Kijön egy hír és 1 percen belül ellened szalad az árfolyam 100 pippel. Akkor mi van? Mire beleavatkozol, ott állsz egy szép kis tőkeáttétes bukóban. Aztán a brókercégekről. Mint mondtam a legjobbak az ECN brókerek akik nem fogják utólag manipulálni a chartot. A retail megteszi. Márpedig semmiféle konzekvenciát ne vonjál le demoból, mert nagy eséllyel manipulálni fogják, ha veszélyben érzik a teljesítést. Máris nem kis nyerőben hanem esetleg nagy bukóban ülsz. Igen, tisztességtelen bánásmódban részesülhetsz, és senki nem fog rajtad segíteni. Milyen reguláció alatt is áll az általad említett plus500? Még sorolni lehetne miért nem javasolt ezzel kezdeni, de mondom térjünk vissza mondjuk 3 hónap múlva a kérdésre vagy fél év múlva és kiderülnek a tapasztalatok.
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel