Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-04-09, 10:38   #9 (permalink)
moncsicsi78
Szenior tag
 
Csatlakozott: 13-05-18
Összes hozzászólás: 848
Hírnév szint: 6
moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.moncsicsi78 elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Az előbb nem volt részletes, de már nem volt időm szerkszeteni az üzenetet.
Íme, a maradék:

Részletek az ügyfélszolgálattol, honlaptól.

A beeks a legjobb, de a legdrágább is. Kísérletezéshez, ha nem HFT-zni akarsz, akkor szerintem teljesen fölösleges pénzkidobás.

Swvps-t sokan szidják, és régebben tényleg csapnivaló csapat volt, viszont mostanra nagyon jók lettek, legolcsóbbak a piacon, és minden rendben. Lehet Angliában (London?), Pennsylvania-ban és Texas-ban lévő szervert bérelni.

Sanvhost: nagyon jó az ügyfélszolgálat, (swvps-nek az a hátránya, hogy az ügyfélszolgálat még mindig szinte nulla), közel azonos árban vannak, mint az swvps. "Our Datacenter is located within Main Place Tower in Buffalo, New York leverages the multi-million dollar data center infastructure in order to provide you services with high availabilty and reduced costs. With direct fiber connectivity to New York City and Toronto"

Contabo: jó minőség, de nem a legolcsóbb. Német márka, német precizitás, münchen-i data center.

És végtelen s sor...

Ja, vannak magyar VPS-ek is, természetesen:
szerverem.hu, 111vps.hu, etc.

4-5 MT4-hez kell min. 1GB RAm, 60 GB diskpace. De ez erősen függ attól, hogy hány chart-ot használsz, és főleg: milyen procizabáló robotokat, egyéb segédprogramokat akarsz futtatni!
moncsicsi78 nem elérhető   Válaszol idézettel