Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-05-31, 16:24   #117 (permalink)
Next
Új tag

Next logója

Összes hozzászólás: 14
Hírnév szint: 2
Next a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
GG_FOREX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ne haragudj meg a megjegyzésemért, de ennyi tudással még ne nyiss éles számlát!

Hidd el ezt jó szándékból mondom, tanulj először !

A piac megvár, marad még később is kereskedési lehetőség.

Természetesen tudom hogy most valószínűleg sértőnek érzed ezt a megjegyzésem, pedig nem ilyen szándékkal mondtam.

Sok embernek tanácsoltam már ezt, hogy kezdjék a tanulással, persze a nagyrésze ezt nem fogadta meg. De az első nagyobb bukó után elkezdett tanulni és demózni.

Ha lehet akkor hagyd ki ezt bukóval járó fázist és tanulj inkább először !
Köszi a jótanácsot!

Tisztában vagyok tudatlanságom méretével, a számlanyitást nem is mostanában terveztem, csak benne van a féléves/éves tervemben. Egyenlőre csak tapogatózok a témában. A plus500-nak van ez a lehetősége, hogy 5000 HUF ajándékot ad minden számlanyitónak. Én most ezzel kereskedem pusztán csak azért mert félek, hogy ha demóznék nem venném komolyan az egészet és két hónap után beleunnék a dologba és abbahagynám. Így a tanulópénz nem az én zsebemből de még csak nem is "apuci" zsebéből vándorol ki, hanem a plus500 számlájáról. (Az persze más kérdés, hogy ha sokáig tudom tartani ezt a tőkét nemcsak az ajándék 5000HUF térül vissza, hanem az egyéb felszámított kezelési költségekkel még hasznot is hajtok nekik.) Szóval köszönöm, hogy aggódsz értem de nyugodj meg nem készülök semmi hülyeségre. Mióta belekezdtem a dologba éjjel-nappal fórumokat bújok, tankönyveket olvasok, és csak úgy pihenésképp André Kosztolányi Tőzsdepszichológia c. könyvét olvasom.