Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-01, 06:35   #120 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Next eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Az FxPro-nál EURUSD esetében egy LOT mérete: 100000 EUR, és egy pip értéke 10 USD. Ez már rizikós... Ha befizetem az 500$ minimumot, de még 1:100 tőkeáttéttel is 1000$ a letét értéke akkor ehhez tényleg semmi az 500$, mi több ha jól látom még egy pozíció nyélbeütéséhez is kevés. Jól gondolom? Mert ahogy nézem nem nagyon írnak mini/microlot lehetőségről.http://www.hunforex.hu/kereskedes/in...instrumentumok hát akkor ez az FxPro sem ontja magából a legjobb ajánlatokat.:'(
Van minilot az fxpronál

http://hunforex.hu/szamlanyitas/eloszamla

De kérlek olvasd át a tőkeáttétről szóló részt itt a fórumon, mert alapvetően nem az a probléma, hogy a tőkeáttéttel nem tudsz megnyitni egy minilot-ot 500 usd-vel, vagyis nem tudod teljesíteni a marginfeltételeket. A probléma az elmozdulásból adódó veszteség mértékével van. 0,01 lot esetén 1 pip=1 dollár kb. Tehát ha raksz egy 50 pippes stoppot (és az nem sok) akkor ha ellened mozdul akkor elveszítetted a kereskedési tőkéd 10%-át. Ez bekövetkezhet 1 percen belül! Ez a probléma, és ezért kell microlot az 500 dollárhoz, mert ott 1 pip=10 cent vagyis 50 pippes stopnál csak 5 dollár a bukó azaz a tőkéd 1%-a! De mondom szerintem a tőkeáttétnél le van írva részletesen szerintem! Csak az fxpronál microlot tényleg nincs!

Utoljára módosítva: sidius által : 2010-06-01 06:36 Oka: kiegésszítés
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel