Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-01, 06:40   #16 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Igen, ilyesmiket ír Kecskeméti is. Ott kaptam fel a fejem, hogy például a forgalom alapú indikátorok többsége figyelmen kívül hagyja a keletkezett réseket. Végülis ez logikus.
Ezután gondoltam arra, hogy lehet, hogy mindegyik indikátornak megvan a gyenge pontja külön-külön (?). (és nem csak aszerint, hogy trendkövető vagy range-re jó)

Te milyen indikátorokat szoktál nézni?
Optimalizálod őket külön-külön az egyes instrumentumokra, vagy ugyanazzal a beállítással használod mindegyikre? (ha ugyanaz az időtáv)
Önmagában sohasem, de divergenciákhoz szoktam használni Macd, rsi, stohastic, vagy cci indikátort alapbeállításokkal. De ezeket sem mindig, csak időnként teszem fel!