Idézet:
sidius eredeti hozzászólása
Van minilot az fxpronál
http://hunforex.hu/szamlanyitas/eloszamla
De kérlek olvasd át a tőkeáttétről szóló részt itt a fórumon, mert alapvetően nem az a probléma, hogy a tőkeáttéttel nem tudsz megnyitni egy minilot-ot 500 usd-vel, vagyis nem tudod teljesíteni a marginfeltételeket. A probléma az elmozdulásból adódó veszteség mértékével van. 0,01 lot esetén 1 pip=1 dollár kb. Tehát ha raksz egy 50 pippes stoppot (és az nem sok) akkor ha ellened mozdul akkor elveszítetted a kereskedési tőkéd 10%-át. Ez bekövetkezhet 1 percen belül! Ez a probléma, és ezért kell microlot az 500 dollárhoz, mert ott 1 pip=10 cent vagyis 50 pippes stopnál csak 5 dollár a bukó azaz a tőkéd 1%-a! De mondom szerintem a tőkeáttétnél le van írva részletesen szerintem! Csak az fxpronál microlot tényleg nincs!
|
Kedves Sidius!
A témát belinkelted egyszer és ültem is felette egy ideig, hogy megértsem...köszi

. A félreértés onnan ered, hogy elkerülte a figyelmemet a "kereskedés: 0,10 LOT-tól" kiírás

. Hát igen... van még hová fejlődnöm, minden téren. De hálás vagyok, hogy segítetek és türelmesek vagytok hozzám!
Köszi!