Sziasztok!
Nekem annyi hozzáfűzésem van ezzel kapcsolatban, hogy én is Freedomrocks tag vagyok és gyakorlatilag ebből élek. Tehát ha nem működne a rendszer akkor ezt nem tehetném meg. Ott rontják el sokan, hogy kb. 2 hét gyakorlás után már mennek ki a pénzükkel az éles tőzsdére, majd miután elvesztik írnak ilyen hülyeségeket, és persze nem ők ááh nem, hanem a rendszer a hibás, nem demoznak eleget virtuális pénzzel, pedig az oktatásokon ez is mindig elhangzik, hogy legalább egy kezdőnek a 3 hónap gyakorlás javasolt. Akinek nyilván van tőzsdei előképzettsége annak nem kell de ez a rendszer kezdőknek lett kitalálva, egy profi tőzsdéző nyilván nem fogja a mi rendszerünket használni, mert ő neki ez a szakmája. Tehát egy profi szemében a rendszer "butának" tűnhet persze. De valami alapnál el kell kezdeni az embereket oktatni. A másik dolog hogy mindenki csak egy programot említ, pedig van robot kereskedésre is lehetőség, sőt vannak teljesen managelt számlák amik teljesítménye is havi bontásban fent van a neten ( évi 49%) de ezzel viszont semmi dolga nincs az embernek. Sőt tőzsdézni sem kötelező aki csak üzletet akar építeni azt is lehet, ha meg valaki csak tőzsdézni akkor a havi díj csak 25dollár. Aki tehát rossz véleményt mond a rendszerről, annak azt üzenem, hogy szerintem előbb tájékozódni kéne, és utánajárni dolgoknak, én maradok továbbra is lelkes tag és keresem a lóvét, aki meg csak nyavalyogni tud az....
Fr képviselő
|