Téma: Metatrader 4
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-03, 19:31   #4 (permalink)
fxkred
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-06
Összes hozzászólás: 91
Hírnév szint: 9
fxkred a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

HOztam egy videos példát az AG4 használatára. Pozició építés közben látható az előnyei. Néhány érdekesség amit a videon látni lehet:
1. Sellstop vagy buystopot általában nem tudunk közvetlenul az ár közelébe elhelyezni, mert a brókerek megkövetelnek egy bizonyos távolságot, jelen esetben 5 pipet. Kezdőknek ez sokszor gondot okozhat. Ennek a sávnak a megjelenítését is kérhetjük a programból, ha zavaró, akkor eltüntethetjük újra.

2. Ha mindig fix tétet szeretnénk a számlánk aktuális egyenlegéhez képet a % kapcsolóval beállíthatjuk az értéket, nálam 2% volt. A mellette levő LOT változo az aktuális következő tét a % érték figyelembe vételével. A LOT alatt 2 sorral a kis szám a léptéket jelenti, amit beállíthatunk, az EA hogy vegye figyelembe.

3. Hírek megjelenítése a grafikonon. Egy fájlt kell hetente letölteni, de magunk is szerkeszthetjük és kakukkol hirek előtt 5 perccel. Hasznos lehet.
4. A gyertyák mellett látható kis dobozkában vannak a különféle eszközök, buystop sellstop, amiket a grafikonra lehet húzni.
A már beállított stop szinteket huzigálhatjuk a húzás és ejtés módszere szerint.

Ennyi kb elsőre, ha majd kísérletezek ki egyéb tulajdonságait, azokat is megpróbálom egy videoban összefoglalni.

És íme a mellékelt video elérése : http://rapidshare.com/files/394880730/ag4.mp4
fxkred nem elérhető   Válaszol idézettel