Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-07, 17:51   #37 (permalink)
sidius
Szenior tag
 
sidius logója
 
Csatlakozott: 09-06-01
Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.530
Hírnév szint: 12
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
csnora eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
"egy erre a célra felállított állami pénzintézet kötvényeket bocsát ki, amellyel megvásárolja a bankoktól a devizaalapú hiteleket"
(egyébként ez csak egy lehetséges verzió)

egész cikk lásd itt:
http://hvg.hu/velemeny/20100517_rona..._euro_gazdasag
Ismerem Róna álláspontját, csak ezt szerintem nem olyan egyszerű megcsinálni!
Ő is nagyon jól tudja, illetve tudnia kell, hogy Magyarország pénzügyi irányítása nincs a kormányzat kezében! Ha nem így lenne, vajon miért kellett mindjárt Brüsszelbe szaladni engedélyért?

Közben egyébként megjelentek a tervek az extra banki adókról! Ez mind szép és jó, de meglesz hozzá a szervezet (olyan emberekkel akiket nem lehet kilóra megvenni!) amely majd ellenőrzi a bankokat? Ha ilyen nincs vagy nem lesz, akkor az extra adót vajon ki fogja végső soron megfizetni? Na ki? Ugye nem is kérdés?
sidius nem elérhető   Válaszol idézettel