Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-10, 11:19   #134 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
geigar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A Budacash-nél valóban van pár plusz költség, de a spreadok messze nem olyan rosszak, mint ahogyan látod. maximum 5-10%-al rosszabbak mint a fent említett külföldi Alparinál. viszont, a budacash idehaza adózik, és a magyar gazdaságot erősíti.
Rosszabbak azok még 30%-al is! Nézd meg a 96-os hozzászólásomat ebben a topicban, ahol összehasonlítottam őket! A magyar gazdaságot meg nagyon nagyon áttételesen erősíti egy brókercég! Persze ez is lehet egy nézőpont, de egy tradernek nem ez az elsődleges, mert ezen az alapon azt is mondhatnád, hogy kereskedjünk az amerikai tőzsdéken magyar brókercégnél sokszor annyiért mint mondjuk az Interactivebrokersnél negyedannyiért, csak azért mert magyar. A költséghatékony kereskedés szerintem fontos szempont, a biztonság mellett!