WIZARD engem az zavar, hogy poros grafikonokat mutatnak a képzéseken, könyvekben és a neten.
Persze ezek alapján előbb utóbb rájöhetünk a dolgokra. De ha én ezt nem játéknak tekintem, akkor elárulom, hogy a saját káromon tanulás drágább, mint havonta egy tanfolyam.

Persze aki 500 000 ezerrel „játszik”, annak olcsóbb a kísérletezés. Ez nem személyeskedés, csak tény. Tényleg nem fikázás, csak válaszuk szét a hobbyt és a fő megélhetést egymástól. És szívesen fizetnék olyan tanfolyamért, ahol az alapok elmesélése után élő kereskedést tartanak napokig. És bizony lenne olyan: „Na kedves diákok most nem tudunk semmit csinálni, csak várunk” meg hasonlók, amik a szakirodalomból hiányoznak.
Imi. Nekem csak a stratégia hiányzik. És mindig felhúzom magam, a nekem kell megtalálni a stratégiámat dolgon. Igen meg kell találnom az időtávomat, és még néhány paramétert. De attól az még nem lesz egyedi. És nem kell ezt túlmisztifikálni, mert az autóvezetésben is mindenkinek van stílusa, de az elején megmutatták, hogy is kezdjük. Nem azt, hogy találjuk ki, nekünk mi lesz a megfelelő, hanem, hogy így kell. Bár egy-két Török kamionos tényleg maga találta meg a saját stratégiáját.