Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-18, 08:25   #102 (permalink)
Fxpadavan
Szenior tag

Fxpadavan logója

Összes hozzászólás: 173
Hírnév szint: 3
Fxpadavan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Fxpadavan már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Gio eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Jó reggelt mindenkinek!
Látom Lui bejött az eurcad-od, gratula hozzá.Most küzd a ppz-vel, a fibo61.8-at még nem érintette.Ezen a színten mindenképp érdemes szerintem figyelni. Van még benne kockázatod?

Nem tudom, lehet, hogy csak én lépkedek egyhelyben, de ez a hét sem a legszebb heteim közé sorolandó. A legtöbb pár a főtrend ellen mozgott és mozog, ráadásul kaptam folyamatosan trendirányba jelzéseket, amik rendre be lettek darálva. Talán tényleg Mightinek van igaza és jelen környezetben a kivárás lett volna a helyes magatartás.
Ki hogy értékeli a mostani helyzetet?
Gio

Szia!

Gyúrnék anti-türelmetlenségre , és megfigyelném azt amikor namostsz..rrákeresemmagam magatartásban vagyok ,azután sokszor korai belépőket csinálok. Lenaplóznám , hogy észrevettem egy érzelmi mintát.
A türelmetlenség nagyon jó hajtóerő, de csak kontroll alatt.
Elsősorban védeném a tőkét amennyire lehet. Sztem az jó eredmény, ha minimális a veszteség ilyesmi strattal, ilyen tapasztalattal. Finomítanám a kiszállási pontjaimat.Kidolgoznék jó sok stop mintát.
Átnézném a régi jó kötéseimet is, hogy abból hogyan jöttem volna ki még több profittal.Amikor lehetőség van viszont maxi profit.
Barátkoznék a gondolattal ,hogy :tényleg csak a kockázatkezlés amit kezemben tudok tartani?( Engem ez az elliott teória nem hagy béken mondjuk)
Tudatosan próbálnám figyelni magamat , a rendszeremet, és a chartot!
Napló.

Szerintem.

Üdv:
Fxp
Fxpadavan nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések