Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-05, 14:37   #3 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Plus500 nál nem nyitnék éleset a helyedben, Fxpro, Lmax, vagy
WHSelfinvest elég jók úgy tudom.

Én a WH nál vagyok (jobban bízom bennük mint a bankokban).
Határidősre nincs swap, de van fix 3 eur jutalák megbízásonként megbízási mérettől függetlenül, tehát 1 lot fölött nem számít azt hiszem de nincs annyi pénzem hogy velük kereskedjek szóval nem próbáltam ki még, eddig csak fx eztem).
Dax 1 spred 9:05-22:00 ig, egyébként egész nap lehet kereskedni vele.
Külföldi brókerek sokkal jobbak általában, mint a hazaiak.

1 éve részvényeztem a KBC equitasnál (K&H banki háttér, most ingyen lehet náluk Buxal kereskedni, nincs jutalék, spread és rollover meg alapból nincs mert nem cfd, azt hittem rosszul látok hogy költség 0 Huf) mikor fél évet +500 nál kezdtem demózni fx-re.

Ha profitos leszel akkor kivennéd az nem biztos hogy jó ötlet, minél több benn a pénzed annál többet kereshetsz vele és ráérsz akkor kiszedni belőle ha már benn is sok marad meg a bankszámládon is lesz elég.

Legkisebb mérettel érdemes kötni, mikor nekivágtam élesbe nem ment olyan simán mint elképzeltem.
Kezdőként olvastam hogy néhány naponta duplázni tudják a legnagyobb profik a tőkéjüket,
emiatt én már azon tervezgettem és aggódtam hogy melyik bankba tegyem a rengeteg profitot és hány hónap alatt gyűlik majd össze, mert biztos voltam benne hogy ha a profiknak megy akkor nekem mért ne.

5 százalékról meg az a véleményem hogy azt a profik szokták, te esetedben ez csak gyorsabb szegényedéshez vezet, majd meglátod milyen érzés akárcsak keveset elbukni ha az igazi pénz. Nekem az volt a szerencsém hogy első 1-2 alkalommal eleget nyertem így volt miből veszítenem hogy ne az eredeti tőkém legyen a tanulópénz.

Csak annyit tegyél be amit nem sajnálsz elbukni és ne várj sokat magadtól, akkor már zseni vagy ha az első évben nem vagy minuszos. Ne szeress bele az első cégbe ahol leszel mert lehet sokkal jobb is nála.

Hogy legyen magyar iroda az nem számít, (ha tudnád mit jelent egy iroda értenéd mért mondom) pl az xm megengedi bárkinek hogy nyisson irodát neki még ad is hozzá pénzt aztán oda fölveszek néhány helyi alkalmazottat, szerinted mit tudunk intézni neked ha nem akarna kifizetni, nagyobb biztosíték hogy magyar vagy nemzetközi fórumokon lejárathatod ha átver, ilyen után szoktak kártéríteni ügyfeleket hogy a hírnevükön ne essen csorba.

Egyébként indexek közül néhány sokkal szebben mozog daytradre és napon túlra (minimum H1 en nézve) mint a forex.
  Válaszol idézettel