Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-05, 20:47   #4 (permalink)
Nival
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-10-03
Összes hozzászólás: 331
Hírnév szint: 4
Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Plus500 nál nem nyitnék éleset a helyedben, Fxpro, Lmax, vagy
WHSelfinvest elég jók úgy tudom.

Én a WH nál vagyok (jobban bízom bennük mint a bankokban).
Határidősre nincs swap, de van fix 3 eur jutalák megbízásonként megbízási mérettől függetlenül, tehát 1 lot fölött nem számít azt hiszem de nincs annyi pénzem hogy velük kereskedjek szóval nem próbáltam ki még, eddig csak fx eztem).
Dax 1 spred 9:05-22:00 ig, egyébként egész nap lehet kereskedni vele.
Külföldi brókerek sokkal jobbak általában, mint a hazaiak.

1 éve részvényeztem a KBC equitasnál (K&H banki háttér, most ingyen lehet náluk Buxal kereskedni, nincs jutalék, spread és rollover meg alapból nincs mert nem cfd, azt hittem rosszul látok hogy költség 0 Huf) mikor fél évet +500 nál kezdtem demózni fx-re.

Ha profitos leszel akkor kivennéd az nem biztos hogy jó ötlet, minél több benn a pénzed annál többet kereshetsz vele és ráérsz akkor kiszedni belőle ha már benn is sok marad meg a bankszámládon is lesz elég.

Legkisebb mérettel érdemes kötni, mikor nekivágtam élesbe nem ment olyan simán mint elképzeltem.
Kezdőként olvastam hogy néhány naponta duplázni tudják a legnagyobb profik a tőkéjüket,
emiatt én már azon tervezgettem és aggódtam hogy melyik bankba tegyem a rengeteg profitot és hány hónap alatt gyűlik majd össze, mert biztos voltam benne hogy ha a profiknak megy akkor nekem mért ne.

5 százalékról meg az a véleményem hogy azt a profik szokták, te esetedben ez csak gyorsabb szegényedéshez vezet, majd meglátod milyen érzés akárcsak keveset elbukni ha az igazi pénz. Nekem az volt a szerencsém hogy első 1-2 alkalommal eleget nyertem így volt miből veszítenem hogy ne az eredeti tőkém legyen a tanulópénz.

Csak annyit tegyél be amit nem sajnálsz elbukni és ne várj sokat magadtól, akkor már zseni vagy ha az első évben nem vagy minuszos. Ne szeress bele az első cégbe ahol leszel mert lehet sokkal jobb is nála.

Hogy legyen magyar iroda az nem számít, (ha tudnád mit jelent egy iroda értenéd mért mondom) pl az xm megengedi bárkinek hogy nyisson irodát neki még ad is hozzá pénzt aztán oda fölveszek néhány helyi alkalmazottat, szerinted mit tudunk intézni neked ha nem akarna kifizetni, nagyobb biztosíték hogy magyar vagy nemzetközi fórumokon lejárathatod ha átver, ilyen után szoktak kártéríteni ügyfeleket hogy a hírnevükön ne essen csorba.

Egyébként indexek közül néhány sokkal szebben mozog daytradre és napon túlra (minimum H1 en nézve) mint a forex.
A +500-nál csak demózom, nem fogom itt nyitni az éleset ha van jobb, vagy jobban bejön majd másik, esetleg a céggel van valami. Végigolvastam az egész +500-as topikot itt. Azért szépen fejlődtek az utobbi pár évben. Mind a cég mind a vélemények róla. Demózni tökéletes, full kezdőként egy mt4-es platform mint a japán nyelv leírva

Most néztem a WH-t min 2.500€ kell. 500 usd lessz a max, majd az élesen szal ennyit elveszteni amire nagy az esély ugye bőven elég lessz nemkell egyből 2500 ojrót bukni mint tanulópénz

Az FxPro jónak tünik, majd mire élesre kerül a sor jobban utánna nézek természetesen. Látom min 500 usd vagy ennek megfelelő a minimum. Miközben írtam a postot olvastam az FxPro-t elég tetszetős, van mikro számla 0-01 lot-al, 500 usd-hez ideális lenne, nahh ezmár egy jó alternatíva, lehet már tovább demózni is odamegyek.

Hát még az sincs kőbe vésve hogy mit teszek a profittal ha esetleg lessz. Kiveszem vagy tőkét növelek e vele. Most azt tervezem hogy csak egy szintig növelek vele tőkét. Még semmi nem biztos, remélem a demózás alatt kialakul majd a végső forma.

A jövő még képlékeny, aztse tudjuk mien lessz a következő gyertya, énse tudom milessz fél év múlva mikor először teszem majd fel a kérdést hogy "Akkor éles számla vagy tovább demózás?"
Nival nem elérhető   Válaszol idézettel