Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-06, 19:05   #7 (permalink)
Nival
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-10-03
Összes hozzászólás: 331
Hírnév szint: 4
Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Dzsabba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ezt így szépen el is mondtátok, csak az a baj hogy nem fog összejönni. Jelenleg lassan a harmadik évet taposom demón. Na jó volt pár apró valós füstölés is. A lendület meg van az elhatározás is csak az a kérdés meddig marad meg, mennyire szereted ezt csinálni? stb.stb.stb. Én is végig olvastam a P.Péter topicot elejétől a végéig minden kommentot a troll hozzászólásokat, a markteing elleneseket, a védőket, a szidókat mindent. Mellette HWTrader topicját és húúúúúúú nem is tudom még mennyit és hol elejétől. Volt rendszeresen hogy reggel felkeléstől lefekvésig tanultam tradltem heteken át, és töbször be is csömöltem, majd pár óra múlva vissza gép elé de volt hogy percek múlva megint visszaültem. Töbszörös demó és és pár valós égetés, stratégiák próbálása tesztelésük, alakításuk, magamraszabásuk, kitalálásuk végén és mind ezek után most jutottam el oda hogy demoba elkezdtem plusszos lenni. Áááááá nem is folytatom mert órákon át írhatnám mi mindenen mentem keresztül 3 év alatt és még mindig nem biztos hogy működni fog, és a 3 év még nem is sok . Mostmár rutinszerűen megyen, be van építve a mindenapok teendői közzé. Olyan természetes mint a mobiltelefon. Személyiségbe hatalmas változáson mentem át és még mindig folyamatba van (azt hiszem ez meg is marad örökre, és még élvezem is. Lehet ez egy újabb ok amiért szeretem csinálni annak ellenére hogy döcög).
Csak hosszúra sikeredik na jó itt befejezem. Amit én tudok ajánlani az az hogy Olvasd végig P.Péter topicját, Sindler, Sidius, HWTrader, (és elnézést a többi öreg motorostól akiknek a nevük most hirtelen nem jut az eszembe és eltüntek vagy már kinőtték a fórumozást) írásaikat, kommentjeiket, topicjaikat. Amennyire csak lehet bányászd ki az írásaikat és töbször is olvasd el őket. Nézd végig a Trader Nights youtube videókat is, sőt talán ezzel kellene kezdened és azok közzül is Juri Kubicek videójával. Ha ezek után is szeretnéd akkor jöhet a többi. Próbáld meg kiszűrni a rosszindulatú, megkeseredett kommentokat az irígyeket és a dühösöket. Nem lesz egyszerű és nagyon fárasztó lesz, párszor lezsibbad majd a fejed mire találsz valami értelmeset amiből megint tanulsz majd valamit, és sokszor férre vezetnek majd ezek. Nem is tudom mivel tudnék még segíteni az indulásba annyi minden van. Kezdésnek ez is bőven megteszi mire befejezded addigra uton leszel vagy kiesel. Szerintem térj át MT4-re mivel mikor brókert választol akkor valószínüleg változni fog a platform míg MT4 az van mindegyiknél általába. Ha már sikeresen kereskedsz kereshetel mást amit esetleg kevésbé tudnak manipulálni. Megekrülni úgy sem fogod tudni a tanulást így az MT4 kezelését sem, főleg kezdőként
Sok sikert és sok sok sok kitartást.

ÁÁÁÁÁÁÁH nagyon köszi, jóvolt olvasni egy olyan embert aki már több éve bennevan és kb ugyanúgy áll hozzá mint én. 1 hónapja nekem is ez tölti ki a napjaimat kb a trédidőkbe ami fentebb van képen. ÉS ROHATTUL élvezem. 10000 fórum 1000000 hozzászólása és becsülettel elolvasok mindent. Többször elolvastam már a gyertyák leírását, indikátorokat, pszihó leiárosak és még eztán is elfogom többször is.

Pont ezeket vettem tervbe amiket leírtál, de azt el akarom kerülni hogy túl sokat demózzak, mert kialakul(hat) egy olyan rutin hogy mégis csak játék pénz. Nincs meg a súlya. Szóval lehet azlessz hogy lessz éles számla és csak azokat kötöm be rajta ami 101% biztos, minden más meg megy a demón, hmm most így jobban belegondolva ez talán nem annyira hülyeség, nem?

Mien vidikre gondolsz? Esetleg tudnál linket adni? rákeresve yutubon nem nagyon találtam ilyesmit.
Nival nem elérhető   Válaszol idézettel