Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-08, 12:31   #22 (permalink)
orkati
Szenior tag
 
orkati logója
 
Csatlakozott: 12-09-22
Hely: Várpalota
Összes hozzászólás: 878
Hírnév szint: 6
orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.orkati elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Nival eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Viszont azt elég nehéz belőni mikor mondom azt hogy mostmár elég, ha nincs céláram. Pl a nyitástól felment 40 pipet, az lottól függően már szépet hozhat, de visszamegy -50 pippet a stoppot nem üti ki mert monnyuk a nyitástól eleve 25 pipre volt. Ilyenkor azért kicsit nehéz utánna abban bízni hogy visszamegy, és monnyuk ez a ciklus lejátszódott monnyuk 10 óra alatt. Ezért tűnt jobbnak az egybőli célár amivel már elégedett vagyok, de majd alakul még ez úgy érzem.
És akkor el is érkeztél a legtrükkösebb részhez: mikor lépjek ki? Az én javaslatom az lenne így elsőre, hogy hagyd, hogy a manuálisan húzott stoppod mondja meg, mikor lépsz ki. Előbb-utóbb annyit visszakorrigál majd az ár, hogy kiüti a folyamatosan állított stoppodat. Úgy tűnhet, hogy ilyenkor többet adsz vissza a nyereségből a kelleténél, cserébe viszont néha sokkal többet fogsz nyerni, mintha csak beállítanád a TP-t 1:1 vagy 1:2RR-re.
Aztán a későbbiek folyamán úgyis kialakul majd, hogy az általad használt stratégiához melyik kilépési módszer illik a legjobban.

edit:
Idézet:
caiman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
behúzod nullába vagy valamennyi nyereségbe a kötésed (egy megfelelő ellenállás/támaszhhoz) és utána had menjen amerre akar...
És igen, ez is jó lehet
orkati nem elérhető   Válaszol idézettel