Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-09, 12:00   #28 (permalink)
caiman
Tag
 
Csatlakozott: 14-09-25
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 47
Hírnév szint: 4
caiman a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

"""Mivel naponta sokszor rátudok nézni, és egyenlőre csak az 1 pozi nyitós azt menedzselős része megy úgy ahogy, marad az hogy nincs célár, viszont ST """


Én még most sem teszem be célár nélkül a kereskedésem...
Ugye valamiért az adott helyen nyitok egy pozíciót, nyilván megvan a tervem, mit szeretnék elérni.... ha ezt elérte, alá húzom a stoppot (a megfelelő helyre), a célárat egy következő nevezetes pontba húzom, s nézegetek mást.....
Azaz a célár mindig bent marad.....hogy miért is?

mit csinálsz, ha elmegy az áram, lefagy a gép, kigyullad a ház bármi ami miatt nem tudod figyelni a chartot? Az árfolyam szépen elérné a feltételezett célárat, de nem vagy ott, s szépen visszafordul...ellened...ha lett volna célárad meg lenne a nyereséged, így meg elvész....
Ha folyamatosan tudod figyelni azt a chartot, úgy lehet hogy oké, hogy nincs célár, de nálam ilyen sosincs, mert több chartot is nézek, s nem szeretek azon aggódni, hogy jajjj ott éppen hol is tartott?????

persze ha építem a pozíciókat, és már szépen a kalkulált nyereségbe van a pozíció, akkor nem annyira lényeges a célár, mert a stop úgyis megfogja, ha ellenem fordul...... (de én még ilyenkor is berakok egy távoli helyre célárat.....)
caiman nem elérhető   Válaszol idézettel