Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-11, 14:16   #32 (permalink)
Nival
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-10-03
Összes hozzászólás: 331
Hírnév szint: 4
Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Annál kéne demóznod ahol élesben nyitsz majd hogy szokjad.
Majdnem mindegy hogy kihez teszed be azt a kis 500$-t csak ne tüskézzen, mert ugye ha már profitos vagy akkor ráérsz egy komolyabb brokit keresni ahol esetleg nagy az elvárt nyitási összeg.

Ahol fillérekért nyithatsz meg van bónusz és egyéb mézesmadzag az gyanús nekem és ha meg nagy a swap is az arról árulkodik hogy szeretik lehúzni az embert tehát nem fer és ügyfélbarát.
Elkeztem keresgélni, az Admiral Market és az Fxpro-nál nézelőttem eddig, majd az admiralnál nyitottam is egy demót hirtelen, csak az a gond, hogy 10k dollárral lehetett nyitni. Viszont az fxpronál nem tetszett hogy az éles számlánál van olyan, hogy: mennyi a jövedelme havonta, iskolai végzettség, ehhez kúrvára semmi közük úgy érzem.

Viszont egyből bele is szerettem az mt4-be lehetett trend vonalat húzgálni, fibózni minden ááááááh, szal tuti egy mt4-esnél fogom tovább folytatni. ÉÉÉÉS eléggé érthető volt, megérte máshol demózni egy kicsit, nemvolt annyira kínai mint az elején.

Márcsak az a kérdés melyiknél, mertmár annyi van mint égen a csillag... Legyen: ügyfélbarát, lehessen mikro lottal tolni, de persze nagyobbal is: 0.01- 0.05, 0.1, 1.0 stb. lehessen kis számlát nyitni 500 usd-vel, mt4(monnyuk ez a 95% -nál van) Legyen Paypal fizetési lehetőség(mert azmár van, nem akarok mással foglalkozni, kártya adatot meg nem akarok kiadni) Szóval sokmindennek megkell felelnie.

Lessz mit átnézni van vagy 1000 cég
Nival nem elérhető   Válaszol idézettel