Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-14, 14:00   #38 (permalink)
Nival
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-10-03
Összes hozzászólás: 331
Hírnév szint: 4
Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Orion eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szia Nival!

Láttam, nézegetted az Admiralt, a demót gondolom regisztráció nélkül nyitottad, de ha regisztrálsz, a kereskedőtérből nyitott demónál a számla összege és devizaneme is állítható. Később ugyanitt nyitható az éles számla is, amiket pont most október 6-tól alaposan átdolgoztak, megváltozott legkisebb összeg, spread, végrehajtás módja stb.

Nálam az szólt mellettük, hogy mivel itt vannak belföldön, nekem meg tökéletes a jó öreg HUF számla (természetesen lehetne más is), olcsóbb és egyszerűbb a telefonálás, ügyintézés, utalás. De mindenkinek más a fontos, nem ajánlásként írtam, csak egy kis adalék a többi mellé.
Egyenlőre nézegető fázisba vagyok csak, Admiral, FxPro eddig bejövősek, de ugye Admiral-nal nincs paypal csak FxPro-nál. Egyenlőre admiralnal demózgatok, ez nem kerül semmibe Majdha megvan melyik brókercégnél akarok éles számlát nyitni átmegyek oda demózni. Most a lényeg az mt4 platform használatának gyakorlása. Eléggé tetszik, az már 100% hogy a +500-nál nem nyitok éleset, mert nincs mt4 ott. Nagyon bejön hogy magára a charta lehet rajzolgatni és megis jegyzi. Látok mindent.
Nival nem elérhető   Válaszol idézettel