Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-18, 15:32   #46 (permalink)
Törölt felhasználó
Vendég
 
Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás

Idézet:
Nival eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hello

Szeretnék kérni egykis helpet az elemzésemhez, hogy jó e, vagy totálisan rossz amire várok egy egy párnál:

EURCADH4: emelkedő trendet látok, a nagy hosszú vízszintes az előző csúcs teteje, ezt átütötte, kicsit oldalazott és arra várok hogy ebből kitörjön és akkor longolnám.

EURGBPH4: ez nem 100%, de mintha shortra állna inkább már, mert a trendvonalat 2 testtel is megérintette és a második medve, ebből azt szűröm le hogy shortra kell várni ezért ha az előző alj alá megy short.

EURUSDH4: emelkedő trend megin, emelkedés után kicsi oldalazás(emelkedés felééig visszateszt), várok hogy az oldalazás fülé zárjon egyet és akkor longolnám.

GPBCHFH4: hosszas lassú esés után hirtelen esett nagyot majd visszateszt az esés előtti szintre közbe emelkedő trendféle, itt arra várok hogy a hirtelen esés előtti csúcsot áttörje és mehet a long.

GBPUSDH4: emelkedő trend, épp most éri el az előző csúcsot ha fölé zár ismét long, szerintem van még benne annyi hogy esetleg elérje a még korábbi csúcsot az október 9 körülit.

USDCHFH4: itt számomra eső trend már rég óta, hirtelen esés megint majd felééig visszateszt majd esés megint, feltételezem tovább folytatódik ha átüti az alsót, mehet shortra.

Ezek csak elemzések, hogy én így ennyi idő után mit látok bennük, jó lenne pár tapasztalt vén róka magyarázata hogyha rossz miért rossz hameg jó akkor miért jó amit látok bennük, előre is köszi
Demózz még pár évet szerintem. Pár napból, hogy szűrőd le, hogy emelkedik-e a trend vagy nem? Lehet, hogy csak egy korrekcióra hiszed, hogy az a trend iránya és teljesen vakon vagy. EURUSD-re írod, hogy emelkedő trend. Tudni illik, hogy az euró május óta zuhan, szóval picit erős emelkedő trendnek nevezni. Éppen egy korrekciós szakaszban van, a trend még nem változott meg, de az utóbbi két hétben a dollár tempót vesztett. A trade setupjaidat sem értem egyáltalán, miért longolnál ott, ahol már shortolnod kéne rég?!
  Válaszol idézettel