Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-19, 10:58   #49 (permalink)
Nival
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-10-03
Összes hozzászólás: 331
Hírnév szint: 4
Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Nival már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Idézet:
Bill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Csak hirtelen: az EURGBP-s trendvonal az mi? Az indulási pontja oké, de hova tart? Én ott nem látok semmit. Se egy markáns kanóc, se egy kialakult völgy.
Amikor húztam a medve gyertya volt még kint, nemvolt melette a bika. Feltételeztem hogy emelkedni fog, de kijött ugye a bika majd megint egy medva és a medve lefelé tartott erősen. Innen azt feltételeztem hogyha az előző völgy alá megy mehet sort.

Idézet:
Chucky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Demózz még pár évet szerintem. Pár napból, hogy szűrőd le, hogy emelkedik-e a trend vagy nem? Lehet, hogy csak egy korrekcióra hiszed, hogy az a trend iránya és teljesen vakon vagy. EURUSD-re írod, hogy emelkedő trend. Tudni illik, hogy az euró május óta zuhan, szóval picit erős emelkedő trendnek nevezni. Éppen egy korrekciós szakaszban van, a trend még nem változott meg, de az utóbbi két hétben a dollár tempót vesztett. A trade setupjaidat sem értem egyáltalán, miért longolnál ott, ahol már shortolnod kéne rég?!
Olyat látsz gondolom amit énmég nem 4 óráson néztem amit az adott időszakba mutatott, viszább nem. Egy ilyen korrekciós szakaszba nem lehet kiszedni pár pip profitot? Vagy ilyesmire csak a profik képesek, ha egyáltalán lehetséges. Most néztem meg naposon, tényleg erősen lefele megy éscsak egykis korrekciót látok. Akkor esetleg úgy lehetne módosítani hogyha az előző völgy alá zár egy gyertya akkor mehet a short?

Idézet:
simifx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha már trendelemzés.....katt ide
Köszi ezt átnézem

Bocs hogy most írtam csak de 2 napja betegeskedem
Nival nem elérhető   Válaszol idézettel