Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-29, 10:09   #116 (permalink)
up1
Tag

up1 logója

Összes hozzászólás: 71
Hírnév szint: 3
up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.up1 már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

EURUSD CT letörését átaludtam, ami az ideális beszállási lehetőséget adta volna. Bár őszintén szólva még nem voltam felkészülve a shortra, mert az eddigi hosszútávú esésben az volt a tapasztalatom, hogy az ilyen zuhanások után az árfolyam legtöbbször eloldalazott a trendvonalig. Ez esetben is további emelkedést vártam.
A jelenlegi esés elég intenzív, ezért csak nagyon szűk TF en kereshettem short beszállót. M1 en!!!
1.2040 körül történt egy oldalazás ahol P4-re nyitottam igen kis kockázattal.( Kb 15 pip)
Egységnyi elmozdulás után a stopom gyorsan BE-be került, szóval ez a pozim már biztonságban van.
Láthatjuk, hogy az árfolyam 1.2200 jelentős szintett ostromolja. Ha a trend megvalósul meglátjuk meddig kell lemenni (idősíkban) a pozíció építéshez és annak manegeléséhez.
A legutolsó emelkedés FIbo szintjei útját álhatják az esésnek (50, 61,8). Ez a későbbiekben kiderül. Vagy zárok, vagy további nyitási lehetőségekre belépek.
Csatolt kicsinyítések
celkeresztben-d1_resize.jpg   celkeresztben-h4_resize.jpg   celkeresztben-h1_resize.jpg  

up1 nem elérhető   Válaszol idézettel