Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-03-19, 12:51   #18 (permalink)
Mighti
Szenior tag

Mighti logója

Összes hozzászólás: 221
Hírnév szint: 4
Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.Mighti elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Kisbefektető: Ne gondold, hogy „megúsztad” a tanulási fázist. Élesben más. Ha már szóba hoztad az asszonyt, vele is más, mint a Kovi termékeivel…
Szerintem sokan egyet értünk abban, hogy demót bárki meg tud duplázni… Nekem sikerült párszor, mielőtt élesben kezdtem. De aztán élőben jön a túlzott óvatosság. Bár egy számodra jelentéktelenebb összeggel javasolnám, akkor talán nem annyira vészes.
Ui: A Hunforex topikos kérdésed sem bizonyítja, hogy megúsztad a tanulást. Azok használják a Forexet, akik pénzt akarnak váltani. Pl: te is egy külföldi utazás előtt, mikor a bankban vagy egyéb helyen pénzt váltasz. Vagy CHF hitel felvételkor. (te a banktól kapod, a bank pedig a forexről veszi) Ezenkívül export import cégek, multik, akiknek több országban is vannak alkalmazottaik, partnereik.
És azok a befektetők, akik a kamat különbözetre hajtanak. (Carrytrade) De ezt is ki lehet túrni a neten. Pl. itt: www.ertsapenzhez.hu az oldalt görgessed le, és az írások címszó alatti részt érdemes elolvasni.
Mighti nem elérhető   Válaszol idézettel