Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-06-30, 14:06   #131 (permalink)
StLui
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
továbbra is longra figyelek, most törik az eső countertrend vonal H1-en, ugye mivel szerintem H4-en már emelkedő a trend.
61,8-ig nem jött le sajnos, egyelőre, pedig vártam ott, de helyette most itt kéne belépni legkorábban délben, vagy esetleg H4 zárárskor, csak melyik H4, sajnos protraderen magyar idő szerint 14-kor zárna, az igazi pedig ugye 11 és 15 óra lenne, szóval H4-el gondban vagyok, pl nekem nincs is elnyelő gyertya, amit Sidius meglépett.
Most kellene figyelni a longokra, ha lenne nekem, mert elérte az utolsó nagy esés 50%-os korrekcióját, 61,8 fölé menetig biztos szűkebben kisérném.

Lehet tényleg nem szabad fórumozni, túl nagy volt a short várakozás itt, nem mertem bekötni, így jártam könnyen befolyásolható vagyok sajnos.
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel