Idézet:
Fxpadavan eredeti hozzászólása
Ahh.. megint mindenki megy tanfolyamra hétfőn, csak én nem!!
Üdv
|
Soha sem gondoltam, hogy egy ilyen tanfolyam majd ennyire felforgatja az életemet, persze teljesen jó értelemben. Nem túl rég megkérdezték ha napi sok, sok órát gyakorolom a technikát ami kb. 15%, akkor mennyit időt fordítok a maradék 85-re ami ugye a mentális része a dolgoknak. Ezzel mennyit foglalkozom??Mit teszek, milyen dolgokkal képezem magam????

HÚHA!! Ez olyan volt, mintha Erdei (Madár) Zsoltitól kaptam volna egy baráti gyomrost. A Forexegyetem előtt, mint majdnem mindenki ( Tisztelet a kivételnek szó szerint!), én is úgy gondoltam, ha lesz valamilyen belépési rendszerem, megtanulom az alakzatokat, bekapcsolok jó sok indikátort elég jó és sikeres tréder lehetek. Néha még olvasok egy-két könyvet hozzá és meg is van a SZENT GRÁL stratégia.( Ezt most leírni elég ciki..) Mekkorát tévedtem........Persze, korábban majdnem befizettem olyan "tanfolyamra" is ahol majd később, előfizethetek egy olyan "szolgáltatásra",hogy sms-ben küldenek belépési pontokat. Na ez mekkora ötlet!!!Kiszállási pontokról, kockázat kezelésről nem esett szó vagy csak nem figyeltem oda eléggé.....

Legalább ketten, az oktató cég és a mobil szolgáltató is keresett volna rajtam. Szerencsére ,csak az ingyenes előadásig jutottam!! Ezzel nem szeretnék úgymond " köztéri szobrot állítani " a PROFIT.HU / FOREXEGYETEM-nek (így csupa nagybetűvel leírva). DE!! Sehol máshol nem hallottam azokat az elveket ,gondolatokat mint itt. Amit ha valaki komolyan vesz, akkor nem csak a tőzsdén, hanem az élet más területén is sikeres lesz. A kettő automatikusan együtt jár. Persze, ezzel nem akarom azt mondani, hogy csak ez a rendszer hozza a pénz, a többi meg viszi mert ez felelőtlen és buta dolog lenne. Vannak emellett nagyon sikeres más rendszerek is!!! Hanem azt ,hogy annyira megváltozott az életem és gondolkodásom általuk,amit korábban álmodni sem mertem.
Üdv:Karesz