Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-07, 12:25   #10 (permalink)
ChessKing
Tag
 
Csatlakozott: 10-05-13
Hely: Szarvas
Összes hozzászólás: 50
Hírnév szint: 9
ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.ChessKing már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChessKing részére
Alapbeállítás A Sportfogadási Tőzsde Lóversenypiacai.

A Betfair Lóversenypiacai rendkívül népszerűek a fogadók körében. A piacok gyors lefolyásúak, (kettő, öt perc), naponta húsz, harminc versenyt futnak öt tíz percenként különböző városokban. Egy-egy versenyen nem ritka az egymillió euró összeillesztett fogadás. Magas a likviditás, ideális tőzsdei környezet, ez a hatalmas népszerűség titka.

A Betfair, a Sportfogadások Tőzsdéje is pénzügyi piac, a sportfogadások oddsai adásvételének közvetítője. Nincs a világon még egy olyan ideális pénzügyi piac, mint a Betfair lóversenypiaca. Az árak következetesen aktívak és illékonyak a versenyek előtti tíz, tizenöt percben, néhány tizedet mozognak csupán, nem várhatóak túlzottan nagy árlengések.

A Betfair-en az Angliai Lóversenypiacokon a versenyek előtt tíz, tizenöt percben kezd beáramlani az igazán nagy pénz. A favoritok árai (az első három legkisebb oddsal árazott versenyló) néhány tizedet mozognak csupán, nem várható az árak drasztikus elhajlása egyik vagy másik irányban. Ez egy ideális helyzet a "karcolás" kereskedelemre, egy két tized profit akár többszöri ismétlésére. A pro traderek szoftvereikkel megélhetésszerűen teszik ezt, nagy gyorsaságú internetkapcsolatukkal (Satellite Intelligence Service) már egy két század ármozgásnál tesznek fogadásokat ötszáz, vagy akár ezer euróval. A magas kezdeti tét miatt nagyobb a mozgástér az árak változásából adódó profitáló ellentételezésre.

A dolog szépsége abban rejlik, hogy a verseny kezdete előtt megskalpolják a favorit árát, miközben semmi lényeges nem történik. Ezt a technikát üzleti szoftverrel be lehet gyakorolni. Hagyományos tőzsdei megközelítésben ez a helyzet majdnem azonos a "tick hunter" vagy "pip hunter" felállással, de itt az üzleti szakasz jóval gyorsabb lefolyású.

Érdekességképpen képernyőmentések egy várhatóan nagy likviditású versenyről a kezdet előtt hat órával.Számítógépes előrejelzés erről a versenyről


A verseny befejezése után összehasonlítást tehetünk az árak és a beérkezett pénzösszegek változására vonatkozóan.
__________________
p2pfogadas.hu Investing on the Betting Exchange - Hidden treasure or risky business?
ChessKing nem elérhető   Válaszol idézettel