Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-12-25, 14:45   #2 (permalink)
Abigela
Tag
 
Csatlakozott: 14-11-29
Hely: Pest megyében
Összes hozzászólás: 33
Hírnév szint: 4
Abigela a hírnévhez vezető út elején jár.
Alapbeállítás

Idézet:
tomidebrecen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hello!

Elég új vagyok ehez az egész tőzsdés dologhoz. Egy pár napja hallottam először a bináris opciókrol. Találtam több weboldalt pl. http://www.top10binaryoptions.net/ és sok más hasonló top10-es weboldalt.
Legalisak ezek a bináris opciók. A 'trading platformok' megbizhatóak? Magyarokat fogadnak el?

Köszi.
A bináris opciós kereskedés egy rendkívül vitatott téma. Mindazonáltal én pártolom. De! Engedd meg, hogy "régi motorosként" felhívjam egy-két fontos dologra a figyelmed.

1./ Ne dőlj be a reklámoknak, bármilyen kecsegtetően hangzanak is, próbálj a sorok között olvasni. Ez a terep kezdőnek nem való, mert sok csalódás fogja érni. Csak akkor javaslom kezdőnek, ha van egy olyan - már tapasztalt binary option trader ismerőse, aki bevezeti ennek a fajta kereskedésnek a rejtelmeibe. Sajnos nekem anno nem volt ilyen, így én nagyon megfizettem az árát annak a tudásnak, amivel ma rendelkezem e téren. Én 2012. óta kereskedek bináris opciókkal.

2./Fontos tudnivaló, hogy egyáltalán nem egyszerű még tapasztalt kereskedőnek sem egy újfajta kereskedési módszert elsajátítani, ha nincs hozzá demo számla, amin begyakorolhatná a stratégiáját. Ha ezt egyből élesben kell produkálni, tuti a bukás, akár az egész tőke elvesztése. Nagy koncentrációt és nagy fegyelmezettséget igényel és rendkívül fontos itt is a bróker választás.

3./A bináris opciós brókereket is felügyeli néhány szerv, az Európaikat a ciprusi Cysec - ezen a linken: http://www.cysec.gov.cy/default_en.aspx - tudsz tájékozódni, ha valamelyik brókercégnek utána akarsz nézni. Egyszerűbb a dolgod, ha a bróker honlapján megkeresed a regisztrációs számot és annak alapján keresed ki a listából. Persze van, hogy egy egész más céget találsz a megadott szám alatt beregisztrálva és akkor további nyomozás szükséges. Több esetben offshore cégek állnak mögöttük és ettől elég megfoghatatlanok, ez jelenti a legnagyobb veszélyt szerintem.
Vagyis a regisztráció sem garancia semmire.
Mondjuk én mindig úgy fektetek be, hogy nagy veszteség ne érjen, ha lelépnek a pénzemmel. Rengeteg kecsegtető bónuszuk is van, amit nem javaslok szintén, mert azt egy kezdő nem tudja teljesíteni és az is akadálya lehet annak, hogy esetleg nem tudod kivenni a pénzed.
Azért működik ez a dolog, még ha ilyesztőnek is tűnik így elsőre, csak itt is mind a klasszikus kereskedés esetén fontos, hogy kivel kötsz üzletet. Fontos a bróker választás.
Beollóztam ide egy két infot még ezzel kapcsolatban, ezek nem az én okfejtéseim, de összességében egyetértek vele és hasznosnak találom.

- A bináris opciók egy egyszerű és kielégítő pénzügyi kereskedési termék. A bináris opciók minden egyes kereskedésnél fix visszatérítéssel szolgál, függően a kereskedéstől ami nyereséges volt “In The Money”, vagy veszteséges“Out Of The Money”, esetleg pénzénél maradt“Out Of The Money”. Bináris opciók – ami a digitális opciókra utal – a leggyorsabban növekedő pénzügyi kereskedési termékek egyike a világon, mert egyszerűek és a biztonságot nyújtanak minden kereskedéshez, és vonzó kereskedési eszközökkel lát el minden pénzügyi befektetőt. A bináris opciók szintén hasonlít, a már ismert hedzselés eszközhöz a bevált pozíciók felvételéhez.

- A bináris opciós kereskedés szerencsejáték?
A bináris opciókkal való kereskedés és maga a kereskedés nem minősül szerencsejátéknak, ha nem tekinti annak. A kereskedés készségeken és tudáson alapszik. Használva az Ön meglévő készségeit és piaci tudását, kifinomult kereskedési döntéseket tud hozni.

- Legális a bináris opciós kereskedés?
Igen az! Ugyanúgy mint bármilyen más pénzügyi termék, a bináris opciós kereskedés 100%-ban legális és ajánlott is, mint egy tőzsdén kívüli ügyleti termék.
Abigela nem elérhető   Válaszol idézettel
Hirdetések