Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-01-28, 05:30   #6 (permalink)
moneymentor
Szenior tag
 
Csatlakozott: 14-04-23
Összes hozzászólás: 1.308
Hírnév szint: 6
moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.moneymentor elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Szia!
Centes részvénynél inkább olyasmire gondoltam, mint amivel a Wall Street farkasa hülyítette a népet: bizonytalan háttér, ellenőrizhetetlen fundamentum, max. süket brókerduma. Szóval nekem egy chart, vagy egy technikai elemzés, pláne egy brókeri ajánlás még kevés ahhoz, hogy részvénnyel kereskedjek.

Több ezer USA részvény van, ezért már így is sok program segít ezeket technikailag szűrni (pl. finviz, Autochartist, Trading Central, WHSTechscan…)

Az viszont tényleg érdekes lenne, ha leszűkítenéd a kört pl. a legtöbb online brókernél kereskedhető néhány tucat részvényre, és ezekhez csinálnál aktuálisan egy-egy fund-tech összefoglalót, ajánlást.

Jó munkát.
moneymentor nem elérhető   Válaszol idézettel