Én szerintem lehet párszáz dolláros számlával ügyködni, mert én is azzal ügyködöm és 4 hónapja baromi lassan, de emelkedik
A barmi lassannak az az oka, hogy pici a számla
Szóval a pici számlával kezdem belátni, hogy igaza volt Péternek... Kaszálok egy jobb pozin 15-20 EUR-t, aztán bukok 3-6 EUR-t, de valahol anyagilag ENNEK nem annyira érzem az előnyét, mert szép dolog, hogy emelkedünk, de nincs mit kivenni, mert inkább még betenni kellene
Szerintem egy 2500$ -os számlánál ha az ember kockáztat 2% -ot,az ugye 50$, ha egy jó 100pipes SL-ű H1es poziba betudok ülni az akkor ugye 0,05 lotot jelent, most 0,01lotokkal nyomom...
Hamár nem 15-20$-okat, hanem 75-100$-okat hozna a nyertes pozi, na igen, ezért MÁR megérte felkelni...
Ha pedig a Péterék 5000$-os számlájáról és az ő magabiztos MAX5% kockázatukról beszélünk ami mondjuk az ajánlott számlánál már 250$, de legyen 100 vagy 200, akkro is már legalább az előbb írott 75-100$-ok heyett 150-200 / 300-400 600-800$ -t hoz egy szép nyertes pozi és én még baromira béna vagyok... na és ezeket a pénzecskéket már ki lehet venni és LEHET ÉLVEZNI a munka eredményét...
De ja, pár100$-os pozikkal elvagyunk - én is - de valójában néha nincs is kedvem odaülni mert nincs meg az a nagy motiváció... Szóval szerintem EZ A PICI SZÁMLA baja
Amúgy én alapból olyan brókerrel állok csak szóba aki ad 0,01 LOT-ot...
Ha most belegondolok h annó 2éve 300$ -os számlával FxPronál vettem fel 0,1 LOTra olajpozit huhh :|
Az a számla annó 0,21$-on is végezte

De, hogy ma megindokolni mire léptem be akkor? Nem is tudom - de baromira elvoltunk akkoriban tévedve azzzzz biztos....