Téma: Alpari
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-07-30, 18:05   #10 (permalink)
sidius
Szenior tag

sidius logója

Hely: Pillanatnyilag Magyarország.
Összes hozzászólás: 1.376
Hírnév szint: 5
sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.sidius elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
hzsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sidius,

Stop hunting-ot tapasztaltál náluk? Eddig nekem is ők a legszimpatikusabbak, illetve még az Oanda-t is dicséritek, de nekem a platformjuk valahogy nem jön be, főleg az MT4 után.
Az Oanda nem rossz, ott aztán lehet pozit méretezni milliméterenként, de nem tudsz számlát nyitni manapság náluk. Legalábbis én így tudom!

Az Alpari pont az a bróker akire nem igazán jellemző a stopvadászat. Nem azt mondom, hogy nem fordul elő, de nem jellemző rájuk, mivel elég jók a banki kapcsolataik, és tudják fedezni a pozíciókat. Picit azért nehéz erre válaszolnom, mert említettem már, hogy én Pro számlát használok (amióta ECN bróker), aminél eleve kimegy a bankközire a kötés. Viszont Classic számlával kezdtem náluk ami még retail számla, de ott sem kekeckedtek lépten-nyomon huntingal!