Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-08-02, 18:11   #1470 (permalink)
StLui
Szenior tag

Összes hozzászólás: 876
Hírnév szint: 3
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Kecsu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Par honapja keltette fel az erdeklodesemet a tozsde, azon belul a devizaparokkal valo kereskedes all hozzam a legkozelebb. Nullarol indulo kezdokent, nagyon sok anyagot atneztem, es probalom az alapokat elsajatitani. Nemregen bukkantam ra erre a forumra es azota mar tobszor is atolvastam elejetol a vegeig. Halas koszonet mindenkinek, a sok segitsegert, es a tapasztalatok megosztasaert!
Kerdesem a kovetkezo lennne : EURUSD paron H4 talalhato gap eseten ki lehet e valamilyen modon szamolni a celarat? Van erre esetleg valamilyen modszer vagy ilyen esetben a hozza legkozelebb talalhato erros ellenalasi szint a celar?
Ha hulyeseget kerdeznek elore is elnezest
Csatolás 659
semmi jelentősége a gap-nek, de ami a képeden látszik az nem is gap hivatalosan, mert nem szabadna a két gyertyának semmilyen közös értékének lenni (a vasárnapi 1órát amit jelölhet a pici gyertya azt ne vedd figyelembe, vagy nem tudom mi lehet a doji szerűség), de nálam ráadásul ennyi sincs, szóval még adathiányod is lehet
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel