Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-04, 07:32   #30 (permalink)
_pda_
Szenior tag
 
_pda_ logója
 
Csatlakozott: 11-02-06
Összes hozzászólás: 1.279
Hírnév szint: 9
_pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton._pda_ elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
Pilotfish eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
A gond az, hogy nagyon ritkán hangzott el újdonság. Így, úgy voltam vele, akit érdekel, ezeket megtalálja. Ami azt illeti, az elmúlt 5-10 évben nem nagyon hallottunk újdonságot a befektetési alapok világából. Ellentétben veled, Én semmi hasznosat nem találtam ezekben a cikkekben. Nincsenek "friss infók".Ezeket mind most tanuljuk. A saját bőrünkön. Mások kárából. És ebben óriási felelősségük van azoknak a pénzügyi intézményeknek, akik azzal savazzák a lakosságot, hogy kezdetleges a pénzügyi kultúrájuk. Azoknak a kibocsájtóknak, akiknek érdekük lenne a pénzügyi kultúra fejlesztése.

Az egyetlen szöveg, amit 10 éve mantráznak, hogy "A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve." Ez? Ez volna a pénzügyi felvilágosítás?

Semmi új nem hangzik el, aminek haszna volna megfelelő befektetési döntés meghozatalához. Mindent a saját bőrünkön kell megtapasztalnunk.
Bank csődök, united linked biztosítások, alapok árfolyam vesztése, kötvény csődök, szolgáltató csődök, hogy néhány példát hozzak.

Itt volna az ideje olyan pénzügyi kultúra fejlesztési programot összeállítani, amiből valóban lehetne tanulni. Ha ez lehetséges.


Szóval, volna még itt munka, és ahelyett, hogy fikázzuk a lakosságot a pénzügyi kultúrája miatt el kellene végezni a házi feladatot.
like, ment egy pont

sajnos mindíg újabb problémák merülnek fel, mert ez a pálya ugye spekuláció és ezért a "körültekintés" mértéke is csak korlátozott lehet
_pda_ nem elérhető   Válaszol idézettel