Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-16, 11:12   #4 (permalink)
ChyberBoB
Szenior tag
 
ChyberBoB logója
 
Csatlakozott: 10-12-02
Összes hozzászólás: 315
Hírnév szint: 8
ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChyberBoB részére
Alapbeállítás

Hát örülök, hogyha sikerül elindítani egy ilyen jellegű topicot, tele hasznos gondolatokkal amik segítséget nyújthatnak olyan embereknek akik ezt a szakmát meg akarják tanulni.
Nagyon sokat lehet tanulni tapasztaltabb tréderektől evvel a témával kapcsolatban.

Nekem pl nagy segítség, hogyha látom vagy olvasom más tréderek hibáit, főleg amiket az elején követtek el, mert érzem magamon, hogy az út amin járok gyakorlatilag helyes és nem könnyű, de végig lehet rajta menni, ha egyáltalán van vége ennek az útnak.
Én inkább csak haladni szeretnék előre ezen az úton. Az én egyik gondolatom a piacról és erről a tanulási szakaszról egy hasonlat, amit Mark Zuckerberg is használt amikor megalkotta a facebookot, ez az oldal olyan mint a divat, sosem lesz kész.
Szerintem ennek a tanulási szakasznak sem lesz sohasem vége, mert a piac is és az ember is folyamatosan változik.

Nekem jelen pillanatban az jelent nehézséget, ha itt kell ülni a gép előtt, mert sok fontos hír lesz aznap, amik adnak olyan feladatokat a menedzseléssel kapcsolatban amiket meg kell csinálni, mert muszáj. Csak így lehet pénzt keresni.
Van egy órám a hírig, ami pont semmire sem elég, ha ez már a 100. ilyen óra az elmúlt két hónapban.
ChyberBoB nem elérhető   Válaszol idézettel