Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-08-05, 20:57   #6 (permalink)
StLui
Szenior tag
 
Csatlakozott: 10-01-08
Összes hozzászólás: 1.334
Hírnév szint: 11
StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.StLui elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kedves harzol!

Mi lehet az oka és a megoldása annak a problémámnak, hogy sokszor nem jelennek meg az új hozzászólások, még akkor sem, ha az "új hozzászólások" gombot használom? Például most is mikor beléptem a fórumra és rákattintottam, azt írta, hogy nincs új hozzászólás. Valamint olyat is tapasztalok, hogy ha elolvastam az új hozzászólást, akkor is bent tartja újként.

Böngésző: Mozilla Firefox.
én mindíg végig megyek a narancssárga színnel jelölt topicokon és ha elolvasom őket akkor nekem sem törli a kijelölést, de az express menüben található "fórumokat olvasottnak jelöl" gombal törlöm az olvasatlan kijelöléseket, de ha utánna megnyomom az explorerben a vissza gombot, akkor megint látszanak az olvasatlanok, de akkor már egy frissítésre eltűnnek
StLui nem elérhető   Válaszol idézettel