Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-17, 11:00   #26 (permalink)
Balance
Tag
 
Csatlakozott: 12-02-09
Összes hozzászólás: 75
Hírnév szint: 7
Balance már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.Balance már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

"Ez nálam egy óriási hiba volt"

Szerintem nem volt hiba. Megtapasztaltad,megélted,és most visszatekintve hibának gondolod,de igazából ha ott akkor mindent a rendszered szerint csinálsz,akkor később fog előjönni egy hasonló helyzet,ahol megremeg a kéz. Úgy gondolom,hogy minél több ilyen helyzetet él át az ember,annál közelebb kerül ahhoz,hogy bízzon magában,a rendszerében. Ezek a pofonok bizony veszteségekkel járnak,de szerintem nincs más mód,mint végigmenni ezen az úton, túlélni ezeket a veszteségeket mind mentálisan,mind anyagilag,és szépen lassacskán eljutsz oda,hogy valóban tudsz bízni magadban,és a rendszeredben.
Nem azért írom ezt,mert én már 100%-os profinak tartom magam,sőt tisztában vagyok vele,hogy még mindig hosszú (valószínűleg soha véget nem érő) út áll előttem,de eljutottam talán arra a szintre,ahol már(remélhetőleg) nem fogok oltári nagy hülyeségeket csinálni.Ha pedig ez így van,akkor képes vagyok nyereséget termelni.És ha tovább fejlesztem magam,akkor pedig képes leszek igazán nagy pénzeket kivenni ebből a szakmából.
Végig kell menni,meg kell élni a szituációkat.Van aki kibírja,de a legtöbben nem tudják kivárni.Akár mert nem tudnak elég időt szánni rá az életükből,akár mert nem tehetik meg anyagilag (hiszen amíg ezzel foglalkoznak az elején,addig sem keresnek pénzt máshonnan),vagy pedig egyszerűen nem tudják kivárni,hanem az x-edik pofon után feladják,mert úgy gondolják,hogy ez nem működik.(Velem is majdnem megtörtént)
Szóval szerintem a lényeg az,hogy a zsákutcák is beletartoznak az útba.

Segítene valaki,hogy tudok úgy beilleszteni az előző hozzászólásból,hogy ne az egész szöveg kerüljön bele,csak egy része?
Köszönöm

Utoljára módosítva: Balance által : 2015-04-17 11:04 Oka: plusz kérdés
Balance nem elérhető   Válaszol idézettel