Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-17, 12:04   #29 (permalink)
ChyberBoB
Szenior tag
 
ChyberBoB logója
 
Csatlakozott: 10-12-02
Összes hozzászólás: 315
Hírnév szint: 8
ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChyberBoB részére
Alapbeállítás

Tback, szerintem se!
Ez a topic legyen építő jellegű gondolatokban és tapasztalatokban gazdag része a fórumnak. Az egyéb témák maradjanak a helyükön.
És nyilván mindenki hozzá szólhat, sőt a legjobb az lenne, ha itt nem lennének címkék. Mindenkinek vannak olyan tapasztalatai amikből tanulhatunk. Ha azt figyelnénk, hogy mit érzünk és nem azt amit mondanak nekünk, az nem visz előre, ebben a szakmában biztosan nem.

Amit a kommunikációról írtál az tetszik. Én az emberi beszélgetésnél azt szoktam alapul veni, hogy a másik ember mondanivalójára figyeljek oda elsősorban, ne pedig arra, hogy milyen érzéseket generál bennem, így sokkal gazdagabb az információ és a tapasztalat csere két ember között, mert nincsenek benne érzelmek sem indulatok amik ezekből az érzelmekből fakadnak.
A piaccal is ebben a környezetben képzelem el a kommunikációt, valamit látok, de nem az érzéseimet figyelem, hanem azt amit mondani akar, ezzel is kirekesztem a félelmet vagy a mohóságot a kereskedésből és objektív maradok, egy olyan tréder aki rendszerét üzemelteti, mert meg kell csinálni.
ChyberBoB nem elérhető   Válaszol idézettel