Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2009-02-03, 09:02   #5 (permalink)
eszpe
Tag

Összes hozzászólás: 80
Hírnév szint: 4
eszpe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.eszpe már tett lépéseket hírnevének öregbítése felé.
Alapbeállítás

Én eBroker-es vagyok, de erősen gondolkodom a PETI áttérésen. Az a helyzet, hogy sokáig nagyon jó volt az eBroker. Nem volt drága, amíg az Inter-Európa Bank égisze alatt ment (atomjó kondim volt, 0,2%). Egyszerű a felület, és ellentétben a PETI-vel nem csak TDT-vel lehet tőkeáttételt csinálni, hanem napon túl is. Ráadásul banki háttér van, így a lóvé ide-ode mozgatása egy pár másodperc alatt lezajló számlák közötti átvezetéssel megvalósítható. Ez nagyon kényelmes dolog, míg a PETI-nél GIRO-n keresztül utalással megy, ami 1-2 nap. Mostanában viszont azért fordult meg a fejemben, hogy váltok, mert amióta bekerült a CIB szövevényes rendszerébe nagyon lassú, és megbízhatatlan lett a sok cibes háttérrendszer miatt. Sokszor előfordul, hogy beragad a megbízásom, mire módosítani tudom, vagy visszavonni a hajam kihullik. Márpedig manapság ilyen gyorsan változó ideges piacon a sebesség és a megbízhatóság irdatlan fontos.
Szóval egy évvel ezelőtt simán azt mondtam, hogy nagyon sok előnye van, ezért is nem mindenki az Equitas-nál van. Sajnos manapság már nem tudnám ezt teljes meggyőződéssel állítani...
eszpe nem elérhető   Válaszol idézettel