Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-17, 20:40   #36 (permalink)
Tback
Szenior tag
 
Csatlakozott: 15-01-15
Hely: The market
Összes hozzászólás: 1.036
Hírnév szint: 6
Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.Tback elindult a hírnévhez vezető úton.
Alapbeállítás

Idézet:
USSB-FX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Bocsánat, hogy nem azonnal küldtem el, volt más dolgom is.

Elnézést kérek mindenkitől emiatt, ígérem, én nem ezért vagyok itt, hogy mással foglalkozzam.
Erre kértem meg Tback urat is privátban - hogy a témával és ne egymással foglalkozzunk.
Te Zoli,

Azért álljunk már meg egy pillanatra!
Te leb..szol engem privátban hogy legyek türelmesebb a leveleddel kapcsolatban? Normális vagy? Azt írtad hogy küldtél nekem privátot, én meg ide írtam hogy NEM. Most akkor ki a hülye?
A hangnem, amiben írtál, az most azt mondatná velem hogy kitegyem ide a leveledet, mindenki elé, hogy látható legyen hogy mekkora bunkó és primitív, önkontroll hiányban szenvedő ember vagy.
De mivel tényleg nem célom lealacsonyodni a szintedre, így a részemről befejeztem, az el sem kezdett személyeskedést. Választ nem fogok írni, megnyugodhatsz.
Komolyan, mintha egy sértődött óvodás írta volna a leveledet, akitől elvették a kedvenc játékát...a te korodban ez már azért szégyen. (bár azt írtad hogy kitehetem ide, de nem célom ennek az eszetlen, sértődött ügyednek a folytatása). Meg gondolom nem feltétlen tőzsdepszichológiai téma a nemi szervek erekciójának elérési lehetőségei... Tényleg megáll az eszem rajtad!
Leveledet és eddigi megnyilvánulásaidat olvasva, az az őszinte javaslatom, hogy ide, ebbe a topicba, ami a tőzsdepszichológiával foglalkozik, még csak véletlen se írj be saját kútfőből származó gondolatot, mert csak ártani fogsz vele másoknak!

Szándékosak próbálok értelmes, kereskedéssel kapcsolatos témákat előhozni és azokról beszélgetni, de látom hogy ez neked nagyon nem kedvedre való.
Itt azért olvasgatnak emberek, mert még nincsenek azon a szinten hogy önállóan tudjanak kereskedni. Neked, meg nekem az a ki nem mondott felelősségünk, hogy segítsünk nekik! Csupán azért, mart annak idején nagyon jó lett volna ha nekünk is segítenek! Ez a világ így működne helyesen, ha rendben lennének a dolgok.
Így most utoljára megkérlek, hogy felejtsd el a velem való bármiféle kommunikációt!
6 alkalommal kérdeztem tőled egyszerű, szakmai dolgot. Ebből sokan, sokat tanulhattak volna. Hidd el, marhára nem magam miatt kérdezek időnként. A válaszok, amiket mások írnak, azokból igen sokat lehet tanulni. És amikor te azt hiszed hogy előttem jársz egy lépéssel, jobb ha tudod, hogy mindig legalább 2 lépéssel leszel lemaradva! Óvatosan az előítéletekkel!
Ha arra nem akartál válaszolni, amik a kereskedéssel igen fontos kapcsolatban vannak, kifejezetten szakmai jellegű adatok, akkor az ilyen személyes, szemétkedő stílustól kímélj engem meg. (Egy rossz szót nem írtam sem rólad eddig, sem a stratégiádról, mert nincs hozzá jogom, csupán KÉRDEZTEM egyetlen dolgot azzal kapcsolatban!)

Előre is köszönöm.

Ja és abban tévedsz, hogy nekem te "esetleg bácsi" lehetnél. Nagyon, nagyot tévedsz, mint sok más dologban is.
Részemről befejeztem.
És bocs mindenkinek, hogy ilyen agyatlanságokra kell reagálnom, de jobb ha mindenki tisztában van a háttérrel és a mézes, mázos másik oldallal is, ami itt nyíltan folyik.

Bocs mindenkinek az offért....de lehet hogy ez is pszichológia valahol.
Tback nem elérhető   Válaszol idézettel