Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-20, 08:33   #42 (permalink)
ChyberBoB
Szenior tag
 
ChyberBoB logója
 
Csatlakozott: 10-12-02
Összes hozzászólás: 315
Hírnév szint: 8
ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChyberBoB részére
Alapbeállítás

Következő "érdekesség" amit megfigyeltem magamon:

Reggel amikor felkelek, általában van egy érzésem a kereskedéssel kapcsolatban, mostanában már úrrá tudok lenni rajta viszont régebben voltak olyan pillanataim amikor ez nem így volt.
Éreztem, hogy nem kell felkelnem, mert olyan kényelmesen fekszek és a mai nap úgysem lesz nyerő, íígy ma nem trédelek, különben is a múlt hét is nullás volt vagy kicsi vesztő, mitől lenne ez a nap jobb, hiszen én még aludnék és különben is lusta vagyok ma, úgyhogy megérdemlem az alvást és tovább alszok. Mire a gép elé kerültem természetesen ki sem mertem számolni, hogy azok akik betették az aznapit már a kasszánál állnak és nagyos vastag borítékot kapnak, én meg nyilván semmit, csak egy rakás tapasztatalatot. Jó tanulság volt, párszor bele is szaladtam.
Ennek a tapasztalatnak a másik véglete pedig az volt, amikor a megérzésem helyes volt, viszont a kötelességtudatom sokkal erősebb és egy előre megérzett vesztő napon felkeltem mint a parancsolat és ott ültem hulla fáradtan egész nap és csak jöttek a vesztők. Ekkor kellet volna tovább aludni, de mivel előző alkalommal megégettem magam így nem is mertem erre gondolni.
Így kimaradtam egy nyerő napból ami jót tett volna a számla egyenlegemnek és közben be is gyűjtöttem egy veszteséges nap DDját.

Ebből az egész kis történetből azt a tanulságot vontam le, hogy meg kell tanulnom a megérzéseimben bízni és nyitottnak kell lennem arra, hogy mikor kell és mikor nem szabad a szabályaimat megszegnem.

Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
ChyberBoB nem elérhető   Válaszol idézettel