Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-04-21, 09:32   #49 (permalink)
ChyberBoB
Szenior tag
 
ChyberBoB logója
 
Csatlakozott: 10-12-02
Összes hozzászólás: 315
Hírnév szint: 8
ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.ChyberBoB elindult a hírnévhez vezető úton.
Üzenetküldés Skype™-on keresztül ChyberBoB részére
Alapbeállítás

Idézet:
deimos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Fiúk, nincs már ez egy kicsit túlmisztifikálva?
Szerintem nincsen. Mindenkinek van egy nézőpontja, amit itt szívesen megoszt másokkal, senkit sem illik kritizálni, vagy megszólni, mert ez az ő látásmódja, amit abban a reményben oszt meg, hogy segítsen másoknak.
Elég egy mondat vagy gondolat ahhoz, hogy egy mentális hullámvölgyből kiragadjon valakit és erőt adjon a folytatásra, mert láthatja, hogy nincs egyedül a hibáival és más is elkövet hasonlóakat.

Mint az elején is írtam, ilyen jellegű topic nincsen, viszont van egy csomó olyan ahol technikai elemzések vannak és különböző rendszerek.
Csak egy példa, én nem használok semmilyen indikátort sem, viszont van aki annyit használ, hogy nem látszik a grafikon tőle, mégis eléri a célját és az sincsen a számára túl misztifikálva.
A pszichológia viszont egy olyan része a kereskedésnek amitől a legtöbben távol tartják magukat. Kíváncsi lennék, hogy ezek közül a kereskedők közül hányan sikeresek gyakorlatilag. És hányan sikeresek azok közül akik nyomják a pszichológiát is mellé.

Az is lehet, hogy te sokkal egyszerűbben fogod fel a kereskedést, mert egy olyan típusú ember vagy.
Nincs is ezzel baj
ChyberBoB nem elérhető   Válaszol idézettel