Idézet:
butcher eredeti hozzászólása
A forexnél teljesen mindegy, hogy milyen a gazdasági helyzet, lesz-e bumm, vagy nem. Mindegy, hogy emelkedünk-e, vagy esünk. Ha valaki ismeri a szabályokat, akkor esőben is ugyanúgy lehet kereskedni, mint emelkedőben. A tőzsdénél más a helyzet, mert nem minden bróker engedi a shortolást, vagy ha engedi is vannak szigorú megkötések. Így a tőzsdén könyebb emelkedőben pénzt csinálni. De csak ezért.
|
Szerintem a bummnál arra gondolt, hogy ugyanúgy mint mondjuk az online sportfogadásban is megtörtént, azaz hirtelen robbanásszerű fejlődésnek indult a piac, és egyre többen kezdtek el foglalkozni vele, megjegyzem nem tudom mekkora sikerrel!
Ez a bumm szerintem forex szempontból itt van, vagy nagyon közel mert itt is tényleg egyre többen kezdenek vele foglalkozni, egyre több cég nyit online vagy élő képviseletet az adott Közép-európai országban...stb. Persze a sikeresség itt is kérdéses.
Ráadásul a bónuszkínálat (pl. Alpari vagy éppen a Plus500) a a számlanyitásra, szerintem egyértelműen a sportfogadó irodákra volt jellemző, tehát onnan is jöhetett az ötlet.